voorpagina oc q magazine editie nr 20 december 2022 coverfoto alle edities van 2022

Tijd voor een feestje hier op de redactie van OC-Q in het OCMN-kantoor. Aanleiding? Deze 20e editie van het OC-Q Magazine!

In mei 2021 gingen we van start. Een spannend besluit, want hoe vergaat het menig initiatief voor een blog, nieuwsbrief of magazine? Vaak is er een enthousiaste start, volgt er een terugval door gebrek aan tijd, inspiratie, inhoud of geld. Wordt er een editie overgeslagen en verdwijnt de energie om door te gaan. Maar, we hebben volgehouden en deze eerste grote mijlpaal behaald.

Als redactie hebben we een goed productieproces weten te maken. Bijzonder efficiënt. En we hebben ons vele online productietools eigen weten te maken.
Inmiddels hebben we ook aan de grondslag gestaan van het e-magazine van één van onze relaties. En daar zijn we trots op.

Hoe nu verder? Onveranderd, nog even enthousiast en met vele ideeën waar in 2023 en verder invulling aan gegeven zal worden. Maar nu vieren we eerst met alle betrokkenen het succes van het behaalde resultaat, de 20e OC-Q editie!

Met hartelijke groet,
Chantal Oosterbeek, Hoofdredacteur OC-Q
Peter Klink Management OCMN

Veel leesplezier, dit is de link naar het magazine
[ of copy / paste zie.ocmn.nl/ocq-december2022 ]

Peter Klink Management OCMN
Chantal Oosterbeek Hoofdredacteur OC-Q