Cover OC- Q Magazine Mei 2024 editie nr 37

Beurs Uitgelicht
"HR in Motion - Jaarbeurs Utrecht, 4 juni 2024"

Zie: OC-Q Magazine Mei 2024 editie nr. 37

Ben je klaar om samen met Kiki Kemp haar inzichten over energiegevers en -vreters te verkennen?

Wil je ontdekken hoe kunstmatige intelligentie (AI) de toekomst van diverse branches gaat vormgeven?

Dit is jouw exclusieve uitnodiging om de nieuwste editie van OC-Q Magazine te ontdekken, waarin deze boeiende onderwerpen centraal staan!

In deze editie duiken we diep in de discussie over Energiegevers versus Energievreters. Leer hoe je jouw persoonlijke en professionele leven kunt optimaliseren door de juiste balans te vinden. Ontdek welke gewoontes, activiteiten en omgevingen jou energie geven, en welke juist energie kosten. Dit artikel biedt praktische tips en inzichten die je direct kunt toepassen.
 Daarnaast brengen we een speciale feature over de invloed van AI op vijf belangrijke branches:

  1. voedingsindustrie
  2. coaching
  3. fitness
  4. retail
  5. e-commerce

Van geautomatiseerde productieprocessen in de voedingsindustrie tot gepersonaliseerde trainingsprogramma's in de fitnessbranche, AI is bezig een revolutie teweeg te brengen.

Ontdek hoe AI-coaching tools de manier waarop we leren en ontwikkelen transformeren, hoe retailbedrijven AI gebruiken om klantbelevingen te personaliseren en hoe e-commerce platforms door AI slimmer en efficiënter worden.Mis deze kans niet om voorop te lopen in kennis en begrip van deze cruciale ontwikkelingen. Verzeker jezelf vandaag nog van jouw exemplaar van OC-Q Magazine en blijf geïnformeerd en geïnspireerd!

Zie: OC-Q Magazine Mei 2024 editie nr. 37

Veel leesplezier en inspiratie toegewenst,

Peter Klink & Chantal Oosterbeek
OCMN Management & Redactie OC-Q