cover oc-q magazine november 2023 editie nr 31b

"What lies behind you and what lies in front of you, pales in comparison to what lies inside of you."

Zie: OC-Q Magazine November 2023 nr 31b

Inmiddels is het half november. We zijn volop bezig met alle activiteiten die ons het laatste kwartaal van het jaar bezighouden. Ik vind het altijd een heerlijke tijd. Deze keer was er alweer de 8e OCMN State of the Union met veel aandacht voor ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie. Ook in deze editie komt dat weer terug met informatie over het Nederlandse GPT-NL initiatief en OPENAI met GPT-4 Turbo.

Vitaal Ondernemen
Dit aandachtsgebied blijft volop de aandacht krijgen. Mijns inziens blijft het steeds belangrijker worden. Er wringt veel in onze manier van werken en hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt.

Kiki Kemp, Therapeut en Pijn Reset Methode specialist, staat stil bij "De kracht van Emoties!" Als vaste auteur gaat zij op zoek naar het verband tussen onbewuste emoties en chronische (pijn)klachten.

Kerstborrel, vrijdag 22 december 2023 Bij De Utrechter Ondernemersborrel. Het initiatief van Olga Leever en Maurits Riton. Zet de datum alvast in je agenda en bereid je voor om in gezellige kerstsferen al dan het jaar af te sluiten.

Zie: OC-Q Magazine November 2023 nr 31b

Veel inspiratie toegewenst,

Peter Klink
Management OCMN