Joop der Weduwen auteur OC-Q Magazine juridische zakenmr. drs. Joop A.M. der Weduwen

Auteur bij OC-Q Magazine - Juridische zaken

mr. drs. Joop der Weduwen is auteur bij OC-Q Magazine voor juridische zaken.

Artikelen van Joop:

  • editie - titlel
  • editie - titel

Over Joop der Weduwen

Mr. drs. Joop der Weduwen is een ervaren juridisch adviseur met een indrukwekkende carrière op het gebied van arbeidsrelaties en zelfstandigheid. Afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, Master's Degree, Privaatrecht. Zijn gehele carrière heeft hij te maken gehad met de beoordeling van arbeidsrelaties en het vraagstuk van zelfstandigheid. In de jaren 90 stond hij aan de wieg van zelfstandigheidsbesluiten en was hij betrokken bij het tot stand komen van de eerste variant van de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR). Met zijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van juridische contracten en risicobeheersing, is Joop der Weduwen de juiste persoon om te adviseren en te helpen bij het oplossen van juridische problemen.

JuridischEHBO

Bij zijn bedrijf Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen ondersteunt Der Weduwen ondernemers met praktisch juridisch advies en hulp. Hij begrijpt dat het voor ondernemers van onmisbaar belang is om hun juridische zaken op orde te hebben en is toegewijd om hen daarbij te helpen. Zo helpt hij ondernemers bij het regelen van hun juridische cont(r)acten ter preventie van problemen. Hij biedt ook hulp bij vragen op juridisch gebied en het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden.

Auteur boek "Vogelvrij verklaard"

Als auteur van het boek "Vogelvrij verklaard" is hij een autoriteit op het gebied van werken als of met freelancers na de wet Deregulering Arbeidsrelaties (DBA) .Joop is dé gesprekspartner op elk niveau binnen een organisatie, met kennis van politieke processen en procedures.

Juridisch advies en hulp voor ondernemers

Ondernemers kunnen bij Joop der Weduwen terecht voor professioneel advies en praktische ondersteuning bij het nemen van juridische beslissingen. Neem voor meer informatie over hoe hij jouw bedrijf kan ondersteunen en ontzorgen. Zorg dat jouw bedrijf beschermd is tegen juridische problemen door jouw contracten en algemene voorwaarden te laten screenen en goed doortimmerd op te stellen door Joop der Weduwen.

Bronnen

Contact

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: +31-640868068