simone verlaanSimône Verlaan

Auteur bij OC-Q Magazine - Personal Branding

Simone is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van carrières. Hoe complexer de vraag, hoe groter de uitdaging. Een specifiek onderdeel dat zij als auteur voor het OC-Q Magazine overschijft is de relatie tussen carriere en het werken aan een sterke personal brand. Dit de vise: "Weten wie je bent, daar trots op zijn, en dat uitdragen en weten hoe je dat in kunt zetten om je doel te bereiken."

Voor het OC-Q Magazine heeft zijn van Simone de volgende artikelen gepubliceerd:

  • editie - titel
  • editie - titel

Over Simône Verlaan

Carrière

Simône Verlaan heeft na haar studie Sociale Wetenschappen (organisatie en beleid) enkele jaren als consultant gewerkt voor Moret Ernst & Young. Na haar werk voor een vakorganisatie, waar ze de belangen van individuele leden behartigde en onderhandelde over cao's en sociale plannen, heeft ze geruime tijd als trainer en adviseur in de wereld van medezeggenschap gewerkt. Hierbij heeft ze zich vooral beziggehouden met de ondersteuning van OR en directie bij organisatiewijzigingen en personeelsbeleid. Deze jaren hebben haar gevormd tot een ervaren trainer en adviseur en hebben haar veel inzicht gegeven in het functioneren van organisaties.

Start eigen bedrijf

Zij heeft echter gemerkt dat ze steeds meer naar een coachende rol toe groeide en heeft zich daarom in deze richting gespecialiseerd. Ze heeft haar eigen bedrijf gestart met de naam: Weg naar Succes waar ze haar vaardigheden als coach dagelijks toepast. Met haar grote netwerk, stevig klantenbestand en fijne kantoor in Groenekan is Simône Verlaan waar ze wil zijn, maar ze blijft zich dagelijks ontwikkelen en zoekt altijd naar nieuwe uitdagingen.

Bronnen

Contact

Telefoon: 06-29577515 (Mobiel)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.