Michiel van de Watering auteur OC-Q Magazine aandachtsgebied FinanciënMichiel van de Watering

Auteur bij OC-Q Magazine - Financiën 

Michiel van de Watering is auteur bij OC-Q Magazine voor het aandachtsgebied financiën.

Artikelen van Michiel:

Over Michiel van de Watering

Michiel heeft zijn studie afgerond in financieel-economisch management aan de Hotelschool in Den Haag. Na zijn werk als controller bij een groot hotel, heeft hij de overstap gemaakt naar het HBO-traineeship bij ABN AMRO. Bij dit bedrijf is hij begonnen als productmanager electronic banking en is hij vervolgens doorgegroeid naar marketingmanager beleggen. Hierbij was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de directkanalen, zoals het callcenter, internet en mobiel bankieren.

Carriere

Bij Fortis Investment Management was hij verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en communicatie van beleggingsfondsen en aandelenlease, gericht op zowel de intermediair als de consument.

Als senior consultant eBusiness bij VODW Marketing heeft Michiel diverse strategieën ontwikkeld en geïmplementeerd. In 2004 is hij begonnen met accountable marketing: interim-management en consultancy voor opdrachtgevers die hun marketingproces accountable willen maken.

In 2009 heeft Michiel zijn Master in marketing strategy afgerond aan de AOG School of Management, waar hij onderzoek heeft gedaan naar de organisatie van marketing accountability.

Partner bij thexton armstrong sinds 2013 Regio: Utrechtse Heuvelrug, Vallei en Rijn.

Accountable marketing

Michiel deelt zijn geloof in de toegevoegde waarde van accountable marketing als gastdocent bij Windesheim en de HAN. Daarnaast spreekt hij regelmatig op congressen van onder andere NIMA en PIM en geeft hij workshops over accountability. Bij de uitvoering van opdrachten werkt Michiel samen met twee modelleringexperts, Guy Powell (ProRelevant.com, Atlanta) en Jacques Koster (SurPlace.org, Amersfoort).

Bronnen

Contact

Michiel van de Watering
T: +31 6 53 721 117
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.