De DJ Vinyl Show is in alle opzichten uniek.

vj peter hakDoor het draaien vanaf 33/45-toeren vinyl, ruime collectie hits van toentertijd, de muziek opbouw en ‘flow’ die ontstaat door interactie met het publiek. Grote variatie aan stijlen mogelijk en hierdoor is geen feest hetzelfde: van foute disco tot obscure cult, van hardrock tot Motown, van new wave tot reggae, happy hardcore tot hits van nu. High end geluid en licht inclusief separate lichtman waardoor DJ Vinyl zich voor de volle 100% kan richten op het publiek en muziek flow. Last but not least de professionaliteit, energie en enthousiasme van de dj en crew om er een feest van te maken. Voor ons is het geen werk maar een feestelijke uitlaatklep weg van de dagelijkse werk sleur.

DJ Vinyl is reeds decennia een bekend begrip in de Dance Classics drive in show scene.

Hij laat u gemakkelijk de jaren 60, 70 en 80 weer herbeleven. Zijn optredens resulteren gegarandeerd in een groot feest met diverse hoogtepunten. Ervaar hoe DJ Rolf er echt alles aan doet om van het feest een daverend succes te maken waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

Grote collectie Vinyl en Videoclips

Naast de grote collectie vinyl, beschikken wij ook over 4.000 videoclips uit de jaren 60,70, 80 en 90. Voor een nog grotere beleving kunnen wij ook alle hits laten zien op onze schermen van 60”of 100”. Ook inprikken op bestaande schermen op locatie is voor ons geen probleem. Wij bieden de Vinyl show aan in een combinatie met Videoclips, of als Videoclipshow. Aan u de keuze.

Vooraf nemen wij het feest met u door over de muzikale voorkeur, de locatie en overige zaken waar wij rekening mee dienen te houden. Wij leveren maatwerk volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Uw gasten zijn bij ons in vertrouwde handen

het is vanzelfsprekend dat de DJ / VJ tijdens het feest inspeelt op de diverse verzoekjes. Van de ruim 8.000 singles, 250 lange versie 12-inches en 700 lp’s neemt hij een ruime selectie mee van circa 1.500 titels en eventueel 4.000 videoclips.

De uitgebreide vinyl en video collectie in combinatie met een zeer ervaren DJ en VJ, high-end A-merk geluidsapparatuur en lichtshow, zorgt voor een onvergetelijke jaren 60, 70, 80 en 90 show.

de dj vinyl show verlichte dansvloer