From zero to hero guide viewed on three smartphone screens

Fix your habits, then fix your social fears

Over deze gids
Bij Psychologyandmore zijn we een jong team dat zich toelegt op vraagstukken op het gebied van geestelijke gezondheid. Hoogstwaarschijnlijk kent u ons van sociale media onder de naam @psycholgyandmore.

Steeds meer mensen hebben last van mentale stress en het is nog steeds een taboe in de huidige samenleving. Daarom hebben we het tot onze specifieke missie gemaakt om het praten over psychische problemen te normaliseren. Het is voor ons veelzeggend dat psychische problemen op dezelfde manier worden ervaren als b.v. een blessure in de sport. Omdat ze in feite erg op elkaar lijken. Het is ons doel om iedereen via sociale media voor te lichten over deze controversiële kwestie.

Via verschillende sociale-mediaplatforms hebben we miljoenen mensen kunnen bereiken en hen voorlichten over psychologie en geestelijke gezondheid. We hebben met succes geholpen bij het oplossen van veel mentale problemen, zoals sociale angst, overdenken, specifieke fobieën, paniekstoornissen en andere algemene psychische aandoeningen.

Nooit hadden we ooit zo'n ongelooflijke reactie van onze gemeenschap kunnen bedenken. We beschouwen dit als een grote zegen.

Omdat sociale media erg snel gaan en de mogelijkheden om content te delen beperkt zijn, hebben we besloten de volgende stap te zetten en een nieuw project te starten.